Maska za lice od 24-karatnog zlata

Maska za lice od 24-karatnog zlata

casmarazlatnamaska

Od sada i kod nas možete isprobati jedinstvene maske španjolske kozmetičke kuće CASMARA koja je već više od 40 godina apsolutno posvećena njezi kože

Za mene briga o klijenticama pored kvalitetno odrađenih usluga podrazumijeva i uvođenje noviteta u salon. Tržište je danas prezasićeno najrazličitijim proizvodima i ja se uvijek trudim pronaći nešto što će moje klijentice oduševiti i priuštiti im novo iskustvo. I ovog ljeta radimo u petoj brzini i imam u planu više noviteta, a jedan od njih je Casmara – novi brend u Mysterionu!

Kao što sam već navela radi se o moćnom španjolskom brendu koji je pionir u kreiranju brojnih noviteta kao što je peel-off maska za lice i tijelo koju su lansirali davne 1979. godine. Osim toga prvi su lansirali tretmane s koenzimom, tretmane koji postižu botox učinak i prvi su počeli koristiti goji bobice u industriji ljepote. Danas se prodaju u više od 65 zemalja na svijetu, a jedinstvene peel-off maske možete pronaći i kod nas.

Ekskluzivne CASMARA maske u potpunosti se prilagođavaju svakoj muskulaturi lica te savršeno prijanjaju uz kožu, a sastoje se od ljekovitih algi i trenutno je tržištu 12 vrsta za različite vrste i stanja kože. Ona koju sam ja prvo isprobala na klijentici bila je zlatna – Gold 2080 koja se sastoji od 24-karatnog zlata, minerala i ekstrakta morskih algi te je pogodna za sve tipove kože.

Kako djeluje?  

  • Revitalizira i učvršćuje kožu
  • Potiče bolje prodiranje minerala u kožu
  • Stopira prodiranje slobodnih radikala u kožu
  • Pruža koži hranjive sastojke
  • Ima sličan učinak kao vitaminska mezoterapija

 Od čega se sastoji tretman?

FAZA 1. Koža se čisti pametnim proizvodom za čišćenje lica koji ima višestruko djelovanje, a kreiran je na bazi elemenata u tragovima s antiseptičkim svojstvima. Gel koji se u kontaktu s kožom topi u nježno ulje, a zatim prilikom kontakta s kožom postaje nježna emulzija koja dubinski čisti.

FAZA 2. Slijedi visokokoncentrirani revitalizirajući fluid koji objedinjuje minerale, elemente u tragovima ( OLIGOGELINE®) i ekološki ekstrakt kore afričkog drveta koji pospješuje prodiranje viamina C u kožu (ELLAGI-C®).

FAZA 3. Nanosi se serum dobiven iz morske alge (fucus) koja se smatra morskom hijaluronskom kiselinom sa snažnim hidratantnim svojstvima.

FAZA 4. Na redu je revitalizirajuća emulzija koja pruža koži vitamine, minerale, elemente u tragovima i esencijalne aktivne sastojke za uravnoteženu kožu. Formulirana s TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX® NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL ® i VITAZYME® ACE COMPLEX.

FAZA 5. GOLD MASKA 2080. Peel-off maska za lice koja sadrži 24-karatno zlato i ekstrakt naranče za revitalizirajuće i mineralizirajuće djelovanje. Pruža intenzivni efekt učvršćivanja na licu i vratu. Učvršćuje, pomlađuje, smiruje i tonificira kožu s intenzivnim učinskom hlađenja.

FAZA 6. Revitalizirajuća krema/gel s esencijalnim aktivnim sastojcima iz SKIN SENSATIONS linije: TRACE OAT PROTEIN COMPLEX® i NATURAL JEJU
ORGANIC CAMELLIA OIL®.

Ovisno o stanju i potrebama vaše kože, biramo masku koja će vam najviše odgovarati. Svaka maska ima svoje faze aplikacije i djelovanja. Hidratacija i detoks, revitalizacija i učvršćivanje, vitaminska bomba ili pak ublažavanje iritacija CASMARA ima odgovor na sve probleme. Jedinstvene i inovativne maske, spektakularnih nijansi tekstura i mirisa sada možete pronaći I u Mysterionu. Otkrijte novu kožu sa CASMARA maskama i pruštite si novo beauty iskustvo. Čekamo te u Mysterionu!

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.