Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva

japanska-metoda-iscrtavanja-obrva

Što je japansko iscrtavanje obrva ili microblading?

Japanska metoda iscrtavanja obrva inovativni je tretman oblikovanja obrva koji originalno dolazi iz istočnih zemalja. Riječ je o sofisticiranom odgovoru na postojeće metode trajne šminke zato što se ovom tehnikom simulira prirodni izgled dlačica uz dugotrajne rezultate.

Kako funkcionira?

Prvo se mjeri i određuje novi oblik obrva. To je ujedno i najzahtjevniji dio tretmana, a provodi se pomoću posebnog šestara i ravnala dizajniranima isključivo za lice. Svako lice je posebno, pa tako svaka klijentica dobiva oblik obrva koji savršeno prate njezine crte lica i proporcije te naglašava njegove najbolje aspekte.

Postupak japanske metode iscrtavanja obrva sastoji se od unosa pigmenata boje nožićem koji ima 8-12 iglica, plitko u kožu, posebnom tehnikom tankih i zakrivljenih linija različitih debljina i duljina koje vjerodostojno oponašaju izgled dlačica. Preciznim linijama „crta“ se dlačica po dlačica i to u prirodnom smjeru njihovog rasta tamo gdje ih nedostaje. Na taj način obrve dobivaju prekrasan i potpuno prirodan izgled, toliko prirodan da je razlika između iscrtanih i prirodnih obrva gotovo neprimjetna.

Tretman nije posve bezbolan, mnogi ga uspoređuju s čupanjem obrva pincetom, a u slučaju preosjetljivosti nanosimo anestetik. Najveća prednost ove metode je postojanost. Prva korekcija radi se nakon 3-4 tjedana, a nakon toga rezultat tretmana traje čak dvije godine.

Kome se preporučuje?

Idealni kandidati su klijenti koji imaju asimetrične obrve, obrve koje su presvijetle ili previše rijetke te one koje zbog prekomjernog čupanja više ne rastu. Naravno, dobrodošli su i svi oni kojima se ne da svakodnevno popunjavati i iscrtavati obrve.

Cijena:

  • Japanska metoda iscrtavanja obrva – 2.112,00 kn
  • Korekcija (nakon 6 mj.) – 330,00 kn
  • Korekcija (nakon 12 mj.) – 1.100,00 kn