O salonu

Kozmetički salon Mysterion otvoren je 2005. godine kako bi svim klijentima osigurali oazu ljepote u kojoj će se oni osjećati ugodno i prije svega opušteno. Iza salona danas stoji tim motiviranih i temeljito educiranih profesionalaca koji ni najmanju sitnicu ne prepuštaju slučaju. Ulaganje u znanje i edukaciju jedna je od najvažnijih stvari što potvrđuje naš predan rad, a samim time i bogata lista vjernih klijenata.

U korak smo s beauty inovacijama i kozmetičkim tretmanima, tako da kod nas često možete pronaći nešto novo za sebe. Kombinirajući učinkovite tretmane za njegu lica i tijela, usmjereni smo na pružanje vrhunske profesionalne usluge koju prilagođavamo svakom klijentu. Za vas biramo samo najbolje profesionalne kozmetičke brendove, a neki od njih su Decléor i Thalgo.

Tretmani čišćenja lica i rituali za njegu, dijamantna mikrodermoabrazija, IPL tretmani za lice i tijelo, fotoepilacija, nekoliko vrsta depilacija, različite vrste manikura, pedikura, anticelulitni program, oblikovanje obrava koncem (threading), japansko iscrtavanje obrva (microblading) i ekstenzije trepavica samo su neke od usluga koje možete pronaći kod nas. Naš salon je idealno mjesto kad poželite bijeg iz gradske vreve kako bi udovoljili svojim potrebama i željama te si priuštili potpuno zadovoljstvo.

Istinski vjerujemo da ljepota dolazi iznutra te se sukladno tome trudimo našim klijentima pružiti najbolje za njihov unutarnji mir, ali i vanjsko obličje. U našu oazu ljepote dobrodošao je svatko, a ako nas još uvijek niste posjetili čekamo vas na adresi Medulićeva 32.

Naš tim

DSCF0060

Monika Antunović Kundih

Vlasnica / edukatorica japanske metode iscrtavanja obrva

Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Microblading ili japansku metodu iscrtavanja obrva Monika usavršila je 2015. godine u Beču te postala edukator, a iste godine izučila je i Lash Perfect ekstenziju trepavica i obrva u Londonu. Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. godine, a četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje koji je nadograđivala na naprednim tečajevima. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.

Pretplati se na naš newsletter