Usluge

Usluge

Thalgo čišćenje

Lice

Mogli bi reći da je redovito čišćenje kože lica najbolji put do njezinog zdravlja. Osim tretmana u kozmetičkim salonima potrebno ju je adekvatno njegovati svaki dan. Kod nas možete pronaći širok spektar tretmana i rituala za lice koje prilagođavamo svakom klijentu.

masaza

Tijelo

Koža je naš najveći organ i stoga ju ne treba zanemarivati. Počevši od redovitih pilinga, masaža ili IPL tretmana pa sve do estetskih tretmana kao što su manikura i pedikura. Kod nas možete pronaći sve što vam treba kako bi vam u vlastitom tijelu bilo ugodnije.

limfna-drenaza

Oblikovanje tijela

Biti u dobroj formi kroz cijelu godinu, mnogima je veliki izazov pa za tretmanima uglavnom posežu tek negdje u kasno proljeće. Vodite računa o svojem tijelu svaki dan i u svako doba godine i ono će vam biti zahvalno. Ručna anticelulitna masaža, radijalno endodermna terapija ili limfna drenaža samo su neki od popularnih tretmana.

fotoepilacija

Fotoepilacija

Ako ste oduvijek sanjali o tijelu bez dlačica, već neko vrijeme to možete i doživjeti. Tretman fotoepilacije je zaslužan za dugotrajno uklanjanje dlačica s gotovo svih dijelova tijela i potrebno ga je provoditi minimalno 5 puta. Mi nudimo besplatni testni tretman kako bi se uvjerili u njegovu učinkovitost.

depilacija šećernom pastom

Depilacija

Klasična depilacija s voskom ili šećernom pastom usluga je koja se uvijek traži. Tretman koji vašu kožu instantno ostavlja baršunasto glatkom i bez dlačica.

trepavice-i-obrve

Trepavice i obrve

Obrve i trepavice glavni su elementi koji zaokružuju vaše lice i zato im poklanjamo posebnu pozornost. Threading, japanska metoda iscrtavanja obrva, ekstenzija trepavica ili Lash lift samo su neke od usluge koje nudimo.

Beautiful girl applying loose powder with brush

Make-up

Rijetke su žene koje ne vole šminku i mi to jako dobro znamo. Zato nudimo usluge dnevnog i večernjeg make-upa, ali i jednodnevni tečaj šminkanja na kojem ćete usvojiti sve trikove i savjete koje ćete moći primjenjivati svaki dan.

tecaj-sminkanja

Tečaj šminkanja

Klasična depilacija s voskom ili šećernom pastom usluga je koja se uvijek traži. Tretman koji vašu kožu instantno ostavlja baršunasto glatkom i bez dlačica.

Pretplati se na naš newsletter