Tijelo

Tijelo

Piling-tijela

Piling

Odstranjivanje mrtvih stanica i hidratacija je tretman koji je potreban s vremena na vrijeme kako bi omogućio koži da diše. Eksfolijacija se radi s finim, mljevenim česticama voćnih sjemenki, začina i esencijalnih biljnih ulja te djeluje kao bogata energetska bomba za kožu.

masaza

Masaže

Masaža tijela samo je jedan od načina na koji se možete opustiti, riješiti bolna područja i potaknuti cirkulaciju u tijelu. Jedna od najstarijih metoda liječenja, a kod nas možete birati između one koje uključuje cijeli tijelo, ili samo dio.

fotoepilacija

IPL tretmani za tijelo

U grupu IPL tretmana za tijelo spada fotoepilacija ili dugotrajno uklanjanje dlačica s gotovo svih dijelova tijela kao i uklanjenjanje ne pravilnosti poput sunčanih pjega s dekoltea i leđa, i staračkih pjega sa šaka.

trajni-lak-

Manikura

Tko može odoljeti prekrasno njegovanim rukama i noktima? Ruke su stalno u fokusu i potrebna im je adekvatna njega  i estetika. Mi nudimo usluge manikura s običnim ili trajnim lakom te ugradnju umjetnih noktiju i geliranje.

Lakiranje

Pedikura

Stopala su ogledalo vašeg zdravlja i najčešće se na njima vide prvi simptomi ozbiljnijih problema. Potrebna im je redovita njega pogotovo ako su problematična, a nakon tretmana pedikure možete birati između lakiranja ili geliranja.

Pretplati se na naš newsletter