Tijelo

Tijelo

Piling-tijela

Piling

Odstranjivanje mrtvih stanica i hidratacija je tretman koji je potreban s vremena na vrijeme kako bi omogućio koži da diše. Eksfolijacija se radi s finim, mljevenim česticama voćnih sjemenki, začina i esencijalnih biljnih ulja te djeluje kao bogata energetska bomba za kožu.

masaza

Masaže

Masaža tijela samo je jedan od načina na koji se možete opustiti, riješiti bolna područja i potaknuti cirkulaciju u tijelu. Jedna od najstarijih metoda liječenja, a kod nas možete birati između one koje uključuje cijeli tijelo, ili samo dio.

fotoepilacija

IPL tretmani za tijelo

U grupu IPL tretmana za tijelo spada fotoepilacija ili dugotrajno uklanjanje dlačica s gotovo svih dijelova tijela kao i uklanjenjanje ne pravilnosti poput sunčanih pjega s dekoltea i leđa, i staračkih pjega sa šaka.

trajni-lak-

Manikura

Tko može odoljeti prekrasno njegovanim rukama i noktima? Ruke su stalno u fokusu i potrebna im je adekvatna njega  i estetika. Mi nudimo usluge manikura s običnim ili trajnim lakom te ugradnju umjetnih noktiju i geliranje.

Lakiranje

Pedikura

Stopala su ogledalo vašeg zdravlja i najčešće se na njima vide prvi simptomi ozbiljnijih problema. Potrebna im je redovita njega pogotovo ako su problematična, a nakon tretmana pedikure možete birati između lakiranja ili geliranja.

Maderoterapija

Maderoterapija

Oblik anticelulitne masaže koji se izvodi drvenim valjcima, potiče izbacivanje toksina, ubrzava se metabolizam, ubrzava se cirkulacije te potiče uklanjanje celulita.

Pretplati se na naš newsletter