Lash lift

Lash lift

Lash lift

lash-lift

Što je lash lift?

Lash lift ili lifting trepavica je tretman njege i uljepšavanja prirodnih trepavica pomoću tri vrste seruma. Uključuje uvijanje, produživanje i bojanje trepavica.

Kako funkcionira lash lift?

O ovom se tretmanu u posljednje vrijeme dosta pričalo, ali još uvijek ne znaju svi točno o čemu se radi, pogotovo kako sâm tretman izgleda. Proces liftinga trepavica vrlo je jednostavan i kraći je od ugradnje ekstenzija trepavica. Na gornji kapak lijepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore, a potrebno ih je prije tretmana dobro počešljati kako bi bile ravne.

Nakon lijepljenja jastučića na trepavice se nanose serumi zahvaljujući kojima one ostaju u uvinutom položaju. Prvi serum na trepavicama stoji 15 minuta i potom se skida. Drugi serum stoji 17 minuta i onda se također skida, a nakon toga trepavice se bojaju. Boja stoji pet minuta, zatim se skida i na kraju se nanosi treći serum koji služi za njegu trepavica. Ovako uvinute trepavice mogu trajati i do dva mjeseca, a sve ovisi o prirodnom životnom vijeku naših trepavica koji iznosi između 30 i 60 dana. Dakle, kada trepavice krenu ispadati, a nove počinju rasti, one rastu ravno i sukladno tome trebalo bi ponoviti tretman.

Kome se preporučuje?

Ovaj tretman s razlogom je postao svjetski hit i idealan je za sve ljubiteljice prirodnog izgleda. Lash lift je prava stvar za žene koje imaju svijetle trepavice zato što ih tijekom tretmana bojamo te one postaju izražajnije. Idealan je i za sve sretnice s prirodno dugim trepavicama čiju duljinu samo treba znati naglasiti ili ih je potrebno uviti. Preporučujemo ga svim klijenticama koje ne žele ugradnju ekstenzija trepavica, a nakon ovog tretmana možete zaboraviti maskaru na neko vrijeme.

Cijena: 36,50  EUR