Ugradnja ekstenzija trepavica

Ugradnja ekstenzija trepavica

Ugradnja ekstenzija trepavica

ugradnja-ekstenzija-trepavica

Što su ekstenzije trepavica?

Ekstenzije trepavica donedavno su bile najveća tajna slavnih dama, ali ih već neko vrijeme mogu imati svi koji žele ekstravagantan pogled. Ugradnja tj. ekstenzija trepavica potpuno je bezbolan i ugodan tretman tijekom kojeg se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ekstenzija. Tehnike aplikacije trepavice su razne, a ovise o broju i duljini ekstenzija koje se ugrađuju.

Kako izgleda tretman?

Prije nego se odlučite za ovaj tretman, vrlo je važno odabrati stručnu i educiranu osobu koja zna prepoznati jeste li kandidat za ekstenzije i koji bi vam stil najviše odgovarao. Svaka klijentica ima drugačiji oblik oka, obrva i lica, pa tako i različite trepavice. Neke su čvrste i guste, neke su slabe i rijetke, a upravo te razlike zahtijevaju drugačiji pristup radu i odabir tehnike. Mi u salonu koristimo trepavice od nerca, a uz materijal jako je bitno i ljepilo koje se koristi pri ugradnji. Na jednu prirodnu trepavicu aplicira se jedna ekstenzija (jedna ekstenzija na jednu prirodnu trepavicu), a pravilno razdvajanje trepavica prilikom ugradnje ključ je očuvanja prirodnih trepavica.

Kome se preporučuje?

Ekstenzije trepavica odličan su izbor za sve one kojima se ne da puno baviti s trepavicama, a njihov finalni izgleda ne zahtijeva čak ni nanošenje maskare. Bilo da imate rijetke trepavice kojima želite dodati volumen ili kratke trepavice koje želite produljiti, stručna osoba će predložiti kako ih najbolje obraditi.

Cijena:

  • Ugradnja ekstenzija trepavica – 116,80 EUR
  • Njega (nakon 6 tj.) – 73,00 EUR
  • Njega (nakon 4 tj.) – 43,80 EUR
  • Njega (nakon 3 tj.) – 29,20 EUR
  • Njega (nakon 2 tj.) – 21,90 EUR