Dermaplaning

Dermaplaning

dermaplaning22

Dermaplaning

Dermaplaning je mehanički tretman koji uklanja površinske stanice kože i na taj način rješava nedostatke popust sitnih borica ili ožiljaka te čisti kožu od površinskih nečistoća. Osim toga s nožićem se uklanjanju kompletno sve dlačice s lica i vrata te koža ostaje besprijekorno glatka i sjajna te je važno napomenuti da se dlačice ne pojačavaju nakon tretmana.

Od čega se sastoji tretman?

Tretman traje oko 40 minuta. Koža treba biti potpuno čista i suha te sterilizirana alkoholom, a postupak se izvodi potezima skalpela u suprotnom smjeru od rasta dlačica.  Bezbolan je, a osjećaj je sličan onome kada brijete kožu britvicom. Nakon završenog tretmana, koža se može dodatno njegovati i kombinirati s drugim tretmanima, a lagano crvenilo kože nestaje u trenu.

Zašto koga je namijenjen?

Dermaplaning je namijenjen svim tipovima kože, a ako je koža sklona upalama uslijed akni ili rozeceje, oštećeno područje se izbjegava ili se pričeka dok se koža ne smiri. Tretman je pogodan i za trudnice koje žele napraviti piling lica, a ne žele koristiti proizvode s kemikalijama. Ako razmišljate o dermaplaningu dobro je da se prije posavjetujete sa svojim kozmetičarom kako bi bili sigurni da je ovo tretman za vas.

Zašto odabrati dermaplaning i koliko ga često treba ponavljati?

Tretman je jako popularan među modelima i glumicama jer osim što kožu ostavlja glatkom, omogućuje brže djelovanje i upijanje proizvoda za kožu, a šminka izgleda uvijek savršeno. Osim toga, odličan je za kombiniranje s drugim tretmanima i dodatnom njegom koja prodire dublje u kožu. Dakle, stvar je jednostavna – ako želite besprijekornu kožu svaki dan onda je ovo idealan tretman za vas. Preporučujem ga ponavljati svakih 4 tjedana.

Cijena: 73,00 EUR