O salonu

Kozmetički salon Mysterion otvoren je 2005. godine kako bi svim klijentima osigurali oazu ljepote u kojoj će se oni osjećati ugodno i prije svega opušteno. Iza salona danas stoji tim motiviranih i temeljito educiranih profesionalaca koji ni najmanju sitnicu ne prepuštaju slučaju. Ulaganje u znanje i edukaciju jedna je od najvažnijih stvari što potvrđuje naš predan rad, a samim time i bogata lista vjernih klijenata.

U korak smo s beauty inovacijama i kozmetičkim tretmanima, tako da kod nas često možete pronaći nešto novo za sebe. Kombinirajući učinkovite tretmane za njegu lica i tijela, usmjereni smo na pružanje vrhunske profesionalne usluge koju prilagođavamo svakom klijentu. Za vas biramo samo najbolje profesionalne kozmetičke brendove, a neki od njih su Thalgo, Casmara, CND…

Tretmani čišćenja lica i rituali za njegu, dijamantna mikrodermoabrazija, IPL tretmani za lice i tijelo, fotoepilacija, nekoliko vrsta depilacija, različite vrste manikura, pedikura, anticelulitni program, oblikovanje obrava koncem (threading), japansko iscrtavanje obrva (microblading) i ekstenzije trepavica samo su neke od usluga koje možete pronaći kod nas. Naš salon je idealno mjesto kad poželite bijeg iz gradske vreve kako bi udovoljili svojim potrebama i željama te si priuštili potpuno zadovoljstvo.

Istinski vjerujemo da ljepota dolazi iznutra te se sukladno tome trudimo našim klijentima pružiti najbolje za njihov unutarnji mir, ali i vanjsko obličje. U našu oazu ljepote dobrodošao je svatko, a ako nas još uvijek niste posjetili čekamo vas na adresi Medulićeva 32.

Naš tim

DSCF0060

Monika Antunović Kundih

Vlasnica / edukatorica japanske metode iscrtavanja obrva

Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Microblading ili japansku metodu iscrtavanja obrva Monika usavršila je 2015. godine u Beču te postala edukator, a iste godine izučila je i Lash Perfect ekstenziju trepavica i obrva u Londonu. Tečajeve za Abalico i Alessandro nokte završila je 2001. godine, a četiri godine kasnije položila je ARTDECO tečaj za šminkanje koji je nadograđivala na naprednim tečajevima. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što je čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.

EVOLVO

Pogledajte Evolvo prezentaciju OVDJE.
Instagram profil

Pretplati se na naš newsletter