6 stvari koje možda niste znali o revolucionarnom uređaju Med2Contour

6 stvari koje možda niste znali o revolucionarnom uređaju Med2Contour

A picture of female legs in bikini on the beach

Uvijek je pravo vrijeme za skidanje suvišnih kilograma i uništavanje masnih naslaga

Uređaj Med2Contour sada više nije novost u našem salonu, a kako je došao, tako su ga naše klijentice odmah isprobale. Postoje žene koje se s masnim naslagama bore već neko duže vrijeme kao i one koje su otopile svoje kilograme i žele se “popeglati” do savršenog izgleda, što znači da ovaj uređaj nije namijenjen samo osobama s viškom kilograma.

Iako ste se o uređaju mogli već informirati i u blogu postoji nekoliko stvari koje možda niste znali, a trebali biste ako razmišljate o odlasku na tretman.

  • Med2Contour je PRVI uređaj na svijetu s integriranim aplikatorom za limfnu drenažu
  • PRVI ultrazvučni uređaj koji je odobrila rigorozna agencija FDA
  • Brojke pokazuju više od 4000 zadovoljnih klijenata u regiji i više od 19 000 odrađenih tretmana
  • TRI godine nakon završenih tretmana, masne stanice se NISU vratile, prema istraživanjima provedenih u Europi (Izvor: American Health & Beauty)
  • Više od 20 domaćih i inozemnih specijalista plastične i estetske kirurgije potvrdili su da je ovaj uređaj idealan te da poštuje sve medicinsko-estetske indikacije i kontraindikacije te da je maksimalno učinkovit
  • JEDINA alternativa operativnom zahvatu – liposukciji

Osim navedenih činjenica, ovaj uređaj je SIGURAN, djeluje BEZ neželjenih posljedica, PROVJERENO eliminira masne naslage, a rezultati su vidljivi ODMAH. Konzultacije i rezervaciju termina možete izvršiti na 01/3907-145. Mysterion tim čeka na vas!

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.