Beauty dvojba: ekstenzija ili lifting trepavica

Beauty dvojba: ekstenzija ili lifting trepavica

lifting ili ekstenzija trepavica

Iako dva potpuno različita tretmana, oba igraju u korist trepavica, a klijentice nas često pitaju što odabrati za sebe

Ekstenzija i lifting trepavica su dva tretmana koja garantiraju put do najljepših trepavica, a u nastavku možete pročitati stvari koje će vam možda olakšati odluku odabira. Ako želite nešto napraviti sa svojim trepavicama, a niste sigurni da želite ugraditi ekstenzije onda je Lash lift ili lifting trepavica tretman na koji trebate obratiti pozornost.

Što je Lash lift ili lifting trepavica?

Tretman njege i uljepšavanja prirodnih trepavica uz pomoć tri vrste seruma, a uključuje uvijanje, produživanje i bojanje trepavica.

Kako izgleda tretman?

Vrlo jednostavan i kratak u odnosu na ugradnju ekstenzija trepavica, a sastoji se od 4 koraka:

1 korak: na gornji kapak lijepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore.

2 korak: na trepavice se nanosi prvi serum koji stoji 15 minuta, a nakon toga se skida.

3 korak: na trepavice se nanosi drugi serum koji stoji 17 minuta i također se skida

4 korak: slijedi nanošenje boje koja stoji 5 minuta, a nakon skidanja na trepavice se nanosi treći serum koji služi za njegu.

Koliko često treba ponavljati tretman?

Ovako uvinute trepavice mogu trajati od 30 do 60 dana, ovisno o prirodnom vijeku naših trepavica.

Za koga je lifting trepavica idealan?

Ovaj tretman s razlogom je postao svjetski hit među svim ljubiteljicama prirodnog izgleda. Idealan je za žene koje imaju svijetle trepavice zato što ih za vrijeme tretmana bojimo te one postaju izražajnije, kao i za žene koje imaju prirodno duge trepavice i čiju duljinu treba samo naglasiti.

Cijena liftinga trepavica: 275,00 kn.

Za duge i raskošne trepavice te savršen pogled bez slojeva maskare zaslužan je tretman ugradnje ekstenzije trepavica. Oko ovog tretmana lome se koplja i često postavlja pitanje kakve trepavice odabrati, gdje ih je najbolje ugraditi i zašto cijena u kozmetičkim salonima toliko varira.

Jednom kad se odlučite za ugradnju ekstenzija trepavica preporučujem vam dobro istražiti mjesta gdje napraviti tretman. Recenzije i preporuke onih koji su tretman odradili uvijek su dobrodošle, a na vama je da se konzultirate sa stručnjacima prije same ugradnje i da ustanovite jeste li uopće kandidat za ugradnju ekstenzija trepavica.

Što je ugradnja ekstenzija trepavica?

Potpuno bezbolan i ugodan tretman tijekom kojeg se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija.

Kako izgleda tretman?

Za prvu ugradnju trebat ćete izdvojiti u prosjeku sat i pol vremena i strpljivo čekati na svoj novi pogled. Nakon što je stručnjakinja ocijenile kakav tip trepavica je najbolji za vas, počinje sama ugradnja. Trepavice se lijepe pojedinačno, a osim njihove kvalitete jednako je važna i kvaliteta ljepila koje koristi prilikom ugradnje.

Koliko često treba ponavljati tretman?

Vrijedi pravilo isto kao i kod liftinga trepavica. 30 do 60 dana traje “životni ciklus” naših prirodnih trepavica. Naravno, to je individualno, a samim time i nadopuna.

Za koga je ugradnja ekstenzija trepavica idealna?

Za sve žene koje žele imati raskošan pogled i iz svoje dnevne beauty rutine izbaciti maskaru. Oči su izražajne u svakom trenutku, a pogled osvaja na prvi pogled. Lagane i ugodne za nošenje, pogodne su i za osobe koje imaju osjetljive oči jer se prilikom ugradnje koristi prigodno “sensitive” ljepilo.

Cijena ekstenzija trepavica: 880,00 kuna.

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.