Kako do savršeno oblikovanih ruku?

Kako do savršeno oblikovanih ruku?

Female boxer model with big fun pink gloves playing sports boxing hair motion blue background

Ne bi vjerovali koliko žena nije zadovoljno izgledom svojih ruku

Podbradak, gornji dio ruku i koljena su manja područja na tijelu s kojima mnogo žena nije zadovoljno. Nikad nisu “popeglana” i dovoljno reprezentativna, a sve češće klijentice dolaze s upitima kako ih dovesti do savršenstva. Poznato je da smo genetski naslijedili ono što nismo mogli sami birati i da nismo baš presretne sa svime što smo dobile, ali možemo probati izvući maksimum za one dijelove tijela koji nas najviše muče.

I dok je ženama s viškom kilograma puno lakše otopiti ih nego mršavicama postići neki viši cilj u izgradnji mišića i oblikovanju pojedinog djela tijela – težnja ka cilju je ista. Postoje sretnice koje nikad u životu nisu pomaknule uteg teži od 2 kg, a ruke su im besprijekorno izdefinirane, dok ima onih koje naglasak u treninzima stavljaju upravo na ruke. Međutim, pomaci su minimalni. Napravile su stotine zgibova, sklekove rade gdje god stignu i navlače utege koje skoro ne mogu ni dignuti.

Od sportske aktivnosti bilo koje vrste ne treba odustati nikada, ali ponekad vježbanje jednostavno nije dovoljno. Njega treba pratiti uravnotežena prehrana koja podrazumijeva izbalansiran unos namirnica, izbjegavanje šećera i loših ugljikohidrata, alkohola, a sigurna sam da do sada već znate što je dobro, a što nije za vaše tijelo.

Naše tijelo ima masnoće koje su joj potrebne kako bi organizam mogao pravilno funkcionirati. Trebamo ih, ali u malim količinama, ponajviše zbog našeg zdravlja. A onda i radi estetike s kojom se vraćamo na početak priče. Višak masnoća možemo rješavati tjelesnim aktivnostima i uravnoteženom prehranom, a kako bi zaokružili priču možemo odabrati neki od tretmana za oblikovanje.

Koji tretman odabrati za lijepo oblikovane ruke?

Anticelulitna ručna masaža uvijek je dobar izbor kako bi se snažnijim masažnim pokretima potaknula cirkulacija u tijelu, učvrstilo i podignulo vezivno tkivo zahvaćeno celulitom. Intenzivni i energični pokreti potiču protok limfnog sustava, obnavlja se prirodni kolagen te se iz tijela izbacuju otrovi i voda. Jedna od najstarijih metoda “razbijanja” masnih stanica, a preporučeni broj dolazaka ovisi o stanju celulita i cjelokupnom izgledu kože ruku.

Ako anticelulitnoj masaži suprotstavimo uređaj Med2Contour onda bi mogla obrisati sve što sam sada napisala o masaži. Ruke masaže su jedno, a uređaj je nešto posve drugo. Uređaj Med2Contour ima jaku veliku snagu, otvara limfne čvorove te uništava masne stanice. Nakon samo jednog tretmana moguće je smanjiti obujam do 2,5 centimetara. To nužno ne znači da vam je potrebno samo jedan tretman, ali želim naglasiti kako uređaj nije rezerviran za klijente koji imaju višak masnih stanica i višak kilograma i da je vrlo uspješan u svojem zadatku.

Na vama je da odlučite što ćete odabrati ako postoji potreba, a ja sam tu da vas savjetujem i riješim svih eventualnih dvojbi.

TAGOVI

PODIJELI

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.