Polusatni tretmani lica za zdravu i osvježenu kožu u trenu

Polusatni tretmani lica za zdravu i osvježenu kožu u trenu

Decléor-5

Decléor rituali njege i Thalgo mezoterapija

Znamo koliko je opuštanje važno za naše tijelo i um. U užurbanom tempu života često zaboravljamo vrijeme posvetiti samoj sebi, provesti ga potpuno opušteni i ‘isključiti’ se iz svakodnevnih obaveza. Taj odmak od svega je važan te utječe na naše zdravlje, ali i na izgled naše kože.

Jeste li ikada svoju pauzu za ručak ili vrijeme nakon posla posvetili njezi kože u kozmetičkom salonu? Za sve one kojima se uvijek žuri i misle kako nemaju vremena, a ne žele se odreći kvalitetne njege lica, stvoreni su polusatni tretmani koji će kožu lica osvježiti i nahraniti u trenu.

Povratite koži lica sjaj u trenu

Polusatni Decléor rituali su visoko sofisticirani rituali koji počivaju na nizu koraka: od svjesnog disanja, preko energične masaže, do nanošenja proizvoda koji prodiru duboko u kožu. Kratki su, ali itekako efektni – istovremeno njeguju kožu lica te opuštaju cijelo tijelo i um.

Specifičnost kratkih Decléor rituala su posebne tehnike masaže nadahnute kineskom medicinom i refleksologijom. To su ručno izvođeni pokreti, u kombinaciji s ciljano odabranim Aromessence proizvodima, koji se rade zbog ponovnog uspostavljanja ravnoteže u koži, daju joj novu dozu energije i vraćaju sjaj.

 

Stimulativne ručne masaže lica

Aromapresura je masaža koja se izvodi uz pomoć Aromessences uljnog seruma. Pritiskom na točno određene točke aktiviraju se krvotok i protok energije što kožu super pripremi za masku. Također opušta sve mišiće lica stvarajući osjećaj buđenja u području očiju, obraza i čela.

Aromadrenaža je detoksikacijska i drenažna masaža kojom se potiče protok limfe i energije, dok se aromamasaža može opisati kao sat pilatesa za lice, vrat i dekolte. Uključuje energičnu masažu s povremenim ciljanim pritiscima na ključne mišiće kako bi se vidno podiglo i preoblikovalo čitavo lice, a koži povratio bolji izgled. Ova 100% ručna masaža spaja stručno poznavanje akupresure s pokretima koji zaglađuju, istežu i stimuliraju kožu.

Potrebno je tek 30 minuta za jedan tretman

Ovisno o koži lica, preporučujem da isprobate tretman Decléor Aroma Initiation (sastoji se od enzimskog pilinga, presure, drenaže i masaže dekoltea), Decléor Skin Power Nap (uključuje enzimski piling, presuru i oshibori – topao i mekan ručnik koji se koristi za osvježenje lica) ili Decléor Prolagene Lift – zadivljujući tretman koji učvršćuje, podiže i “pumpa” kožu. Idealan je za zrelu kožu, a uključuje i stimulativnu Yoga masažu. Tu je i Thalgo M-Ceutic, tretman mezoterapije, za pročišćavanje kože, uklanjanje sitnih borica i očuvanje njezinog mladenačkog izgleda. Ovaj tretman također uključuje posebnu masažu lica dok krema stoji na licu.

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.