(VIDEO) Kako izgleda kad žena britvicom obrije brkove i bradu?

(VIDEO) Kako izgleda kad žena britvicom obrije brkove i bradu?

ipl-uredaj-za-uklanjanje-dlacica

I dok se neke žene dlačica s lica pokušavaju riješiti voskom ili pincetom, ja sam se odlučila na dugotrajno uklanjanje dlačica IPL uređajem

IPL uređaj već dulje vrijeme imam u svojem salonu i mogu reći da mu nimalo ne pada popularnost. Dobar dio klijenata njime rješava brojne nepravilnosti poput sunčanih pjega, hiperpigmentacije, akni i popucanih kapilara, a onaj drugi dio se podvrgnuo dugotrajnom uklanjanju dlačica. U ponudi imamo tretmane uklanjanja dlačica s lica i tijela i tretiramo gotovo sva područja. Testni tretman u Mysterionu je besplatan, a tko ga je isprobao nije ostao ravnodušan.

I sama sam dlačice s potkoljenica uklonila pomoću IPL uređaja i razultat je sjajan, ali mi sve do neki dan nije palo na pamet da bi s njime mogla riješiti i dlačice s lica. Hm, ako još uvijek ne znate prije (i u pauzama između tretmana) poželjno je brijati se pjenom i britvicom. Dakle, ne jednom nego najmanje 4 ili 5 puta koliko se dolazaka preporučuje za potpuni učinak. Stala sam na tren i pomislila: ako možeš svoje klijentice tjerati da obriju lice, onda i ti moraš probati kakav je to osjećaj. Svi znamo da nema boljeg osjećaja od glatke kože, ali od pomisli na britvicu na mojem (i općenito ženskom) nježnom licu uhvatila me jeza pa sam odlučila da je ludosti uvijek zabavnije raditi u društvu. Pozvala sam svoju dugogodišnju klijenticu da se zajedno obrijemo u salonu i pokažemo svima kako to zapravo i nije velika stvar.

Ja sam svoje brijanje odradila live na našoj službenoj Facebook stranici i sigurna sam da je većina koja ga je pogledala pomislila da sam luda. Bilo je i raznih komentara za nanošenje pjene za brijanje preko večernje šminke, ali to je bilo samo za potrebe snimanja i cjelokupni dojam. Bio je petak i išle smo u večernji provod. Ja sam probila led i obrijala se navečer, a ujutro sam odradila tretman IPL-om. Moja klijentica koja je uvijek spremna na akciju me podržala u toj ideji te se i ona obrijala, a u videu možete pogledati kako to izgleda kad žene uzme britvicu u ruke i obrije svoje brkove i bradu.

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.