Beauty tretmani koje bi (svakako) trebale napraviti prije vjenčanja

Beauty tretmani koje bi (svakako) trebale napraviti prije vjenčanja

pedikuravjncanjebanner

Tko se to udaje ove godine? Kumu pod ruku i trk u Mysterion po dozu njege

Znamo koliko je stresno organizirati, a možda još više čekati da se dogodi taj dan. Hoće li sve biti gotovo i savršeno? Tko će se pobrinuti za moju kosu i šminku? Što sve trebam napraviti prije tog velikog dana? Ok, lista je duga i treba mi notes pod hitno.

Znam sve, udavala sam se i ja. Iako sam htjela da sve bude ležerno, s druge strane nisam ništa htjela prepustiti slučaju. To je kombinacije koju je često teško postići (bez urlikanja i malo suza), ali ako se na vrijeme krene u akciju stigne se sve obaviti na vrijeme. Mjesto, vrijeme i goste sigurno morate odabrati puno ranije nego studio u kojem ćete se uljepšavati. Ali, isto tako ne trebate to ostaviti za sam kraj. Sve klijentice koje nas znaju i koje su barem jednom posjetile naš salon, znaju da kod nas nema nikakvih problema kada je u pitanju opuštena atmosfera. Uvijek smo na razini zadataka, a najviše volimo kada treba zbijati šale kako bi se mlada opustila i ne previše paničarila. Pa, nismo svi isti i u tome je sva ljepota življenja.

Da je kuma ključna osoba u životu i cijelom procesu koji prati vjenčanje, znamo svi. Na leđima joj je sav teret, počevši od organiziranja djevojačke zabave, odlaska po vjenčanu haljinu, pomoć u odabiru obuće, frizure, šminke i najsitnijih detalja. Predlažem da se obje zajedno opustite kod nas u salonu i barem ne kratko zaboravite na sve ono što vas još čeka.

Izdvojila sam nekoliko tretmana koji su potrebni svakoj mladenki kako bi blistala za svoj veliki dan, a nema slađe nego ih provesti u društvu svoje najdraže prijateljice, zar ne?

Polusatni tretmani za lice koji će kožu regenerirati u trenu

Već neko vrijeme u Mysterionu radimo kratke rituale za lice koji se stvoreni za žene u pokretu i za sve one koje nemaju puno vremena za posjet kozmetičkim salonima. Sastoje se od opuštajuće masaže, nježnog pilinga, maske s voćnim sjemenkama, presure i drenaže. Ritual određujemo individualno prema vaši potrebama, a više o njima možete saznati na linku. Njegovana i zdrava koža su osnova savršenog make upa.

Vjenčani make up

Važan element svake odjevne kombinacije, a pogotovo vjenčane, stoga sam sigurna da ga ne želite propustiti. Oko vjenčanog make-upa često se lome koplja: treba biti nježan, treba tek istaknuti ono bitno, bez pretjerivanja ili pak crvenog ruža…Međutim, to sve nije važno. Važno je da on bude “vaš” i da se s njim ne osjećate kao neka druga osoba. Zato uvijek predlažem probni make up gdje se možemo poigrati s nekoliko varijanti i na kraju odlučiti s čim ćemo ići taj dan. Netko će odabrati crveni ruž, netko će odabrati liniju tuša, a netko će htjeti potpuno prirodni izgled s tek minimalno naglašenim konturama. Ponavljam, kod mene stoji ona da je manje više, ali tu sam za sve vaše želje. Ok, skoro sve.

Lifting trepavica

Lifting trepavica ili Lash lift je usluga za koju se često odlučuju mlade ako nisu ljubiteljice umjetnih trepavica, a ipak ih žele istaknuti. Sam tretman je relativno krataka i jednostavan, a krajnji efekt su uvijene i pobojane trepavice. Gotovo da im i ne treba maskara, ali za vjenčanje može potez ili dva kako bi bile još izražajnije na fotografijama i snimkama.

Pedikura i manikura su obavezne

Velike su šanse da ste odabrali sandale i u tom slučaju vaša stopala trebaju biti besprijekorna. Klasična pedikura uključuje odstranjivanje viška kože te uređivanje noktiju, a običan ili trajni lak dolaze kao šlag na kraju. Isto vrijedi i za manikuru koja će vam sigurno biti u prvom planu (da, i zbog prstena) stoga preporučujem tretman i parafinsku kupku koja će ih dubinski nahraniti. Uglavnom su još uvijek popularne nježne i biserne nijanse na noktima za tu prigodu, a kod nas možete odabrati što god vam srce poželi.

Masaža za opuštanje i otklanjanje stresa

Rekla bi da je masaža pola zdravlja, ali čak ju ni ja ne prakticiram često koliko bi možda trebala. Sebe nekako često stavljamo na zadnje mjesto u komentar: ma lako ću se ja već sredit i onda to uglavnom ne bude nikada. Dobra relaksirajuća masaža s vremena na vrijeme, otklonit će eventualne bolove i nakupljeni stres i vjerujte mi nakon nje ćete se sigurno osjećati nekoliko kilograma lakša. A to i je cilj.

 

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.