Lipanj: 5 najpopularnijih tretmana u Mysterionu

Lipanj: 5 najpopularnijih tretmana u Mysterionu

Smiling woman in white dress and bikini standing on beach, sunny summer day

Nismo se ni okrenuli, a lipanj nam je već pokucao na vata

Sigurno ste sve čule za onu da ljeto došlo prerano, posebno kada se šalimo na račun svoje linije. Nekome ljeto uvijek dođe prerano, a netko se već nakon Božića ulovio u koštac i krenuo u pohod na svoj „beach body“. Naš salon i dalje radi punom parom, na uređaj Med2Contour čeka se u redu, a kako bi naše klijentice uštedjele svoje vrijeme, kreirali smo 2u1 uslugu s kojom u 30 minuta možete imati trajni lak na nogama i rukama. Atmosfera se zakuhala i ovog mjeseca također izdvajam trenutno vruće tretmane za koje se traži termin više.

Fotoepilacija – bikini zona

Uklanjanje dlačica IPL uređajem tretman je koji je aktualan tijekom cijele godine, pogotovo kada je u pitanju tijelo, a bikini zone često se sjetimo tek negdje tamo u svibnju (čast iznimkama, koje se angažiraju nešto ranije ?). Na plaži nosimo samo kupaći kostim i važno nam je da nemamo ni tu jednu dlačicu viška, a osim toga, više se znojimo te je koža sklona iritaciji više nego zimi. Tu prvenstveno mislim na kožu nakon brijanja britvicom, a onu osjetljiviju može nadražiti i depilacija. IPL uređaj zaista jest idealan tretman za dugotrajno uklanjanje dlačica i u nekoliko dolaska možete se uspješno riješiti dlačica s bikini zone. I stražnjice, naravno.

Med2Contour – noge, stražnjica i trbuh

Navedena područja često su najkritičnija ne ženskom tijelu, tako da se najviše klijentica odlučuje tretirati upravo za područja. Prije samog tretmana potrebno je napraviti ono što mi nazivamo skeniranje statusa tijela odnosno mjerenje i nakon toga krećemo u akciju. Ovaj uređaj nam je donio vraški dobre rezultate, a uz redovito kretanje i male izmjene u prehrani postiže zavidne rezultate. Najbolje od svega je što dugotrajno uništava masne naslage koje se tope i izlaze iz tijela. Na našoj stranici možete pogledati kakve pakete nudimo i koje su cijene samog tretmana.

Tretman 2u1 za 30 – trajni lak na rukama i nogama

30 minuta možete piti kavu, možete se vući u koloni s posla kući, možete obaviti mini kupovinu, a sada ih možete provesti u Mysterionu i za to vrijeme srediti nokte na rukama i nogama. Naše klijentice posebno vole istovremeno kombinirati tretmane pa smo im ponudili lakiranje ruku i nogu kako bi uštedjele svoje vrijeme. Znam, nemamo vremena za sebe čak i kad smo “solo“, a kamo li ako imam obitelj i jurimo i svakodnevno jurimo s jednog kraja grada na drugi. Trajni lak je spas jer ste mirne gotovo 4 tjedna i vaši nokti su lijepi i uredni. Usluga koja je u ljetno vrijeme popularnija više no ikad, a nove nijanse CND Shellac trajnih lakova stalno nam pristižu.

Japansko iscrtavanje obrva – microblading

Vrijeme vodootporne šminke nije prošlo, ali su ju istisnule neke bolje stvari. Ili stvari koje dulje traju kao što je npr. Microblading ili japansko iscrtavanje obrva. Popularnost ovoj usluzi nikad ne opada, pogotovo sada prije odlaska na more. Ja volim reći: dobra obrva zlata vrijedi, pa uvijek stavljam naglasak na njih. Nisu sve žene sretnice koje imaju prirodno lijepe ili jednake obrve, pa je ova usluga kao stvorene za njih. Tretman se sastoji od mjerenja, čupanja obrva koncem, iscrtavanja okvira nove obrve, iscrtavanje dlačica i na kraju bojenja obrva. Nakon 4 tjedna potrebna je korekcija koja ulazi u cijenu samog tretmana. Ne može ih obrisati ni višesatno ronjenje ?

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.