Sve što želite znati o japanskoj metodi iscrtavanja obrva

Sve što želite znati o japanskoj metodi iscrtavanja obrva

bannerjapansko

Microblading ili tehnika japanskog iscrtavanja obrva metoda je koja dugotrajno rješava problem nejednakih obrva

Sigurna sam da na internetu nikad nije bilo više šala na račun obrvi. Od popularnih memeova preko šaljivih natpisa tipa: Pljušti kiša, što je s obrvama? pa sve do fotografija uspješnih ili manje uspješnih microblading tretmana. Fotografije prije i poslije najbolje pokazuju što možemo dobiti tretmanom i funkcioniraju kao izlog nekog dućana.

Iako ova tehnika nije novost u našem salonu još uvijek nam inbox puca po šavu od upita klijentica koje su zainteresirane za iscrtavanje obrva japanskom tehnikom. Koliko traje sam tretman, koliko je bolan, kako održavati obrve nakon tretmana, kada doći na korekcije i naravno koja je cijena tretmana. Pa krenimo redom.

Što je japansko iscrtavanja obrva?

Japanska metoda iscrtavanja obrva je tretman oblikovanja obrva koji originalno dolazi iz istočnih zemalja. Riječ je o sofisticiranom odgovoru na postojeće metode trajne šminke zato što se ovom tehnikom simulira prirodni izgled dlačica uz dugotrajne rezultate.

Od čega se sastoji tretman?

  • Mjerenja i određivanja novog oblika
  • Unosa pigmenata boje nožićem koji ima 8-12 iglica
  • Iscrtavanja dlačica u smjeru njihovog rasta tamo gdje ih nema

Koliko traje tretman?

Tretman traje od 1 do 1,5 h.

Koliko je tretman bolan?

Tretman svakako nije bezbolan, mnoge klijentice ga uspoređuju s čupanjem obrva pincetom, a one koje su se tetovirale kažu da je slično tom osjećaju. U slučaju preosjetljivosti nanosimo kremu koja djeluje kao anestetik te je potrebno da odstoji 15-20 minuta prije samog tretmana.

Kakvu njegu primijeniti nakon tretmana?

1 DAN: obrisati obrve mokrom blazinicom dok se ne skine sva masnoća i obrva bude potpuno čista. Nakon toga treba ju dobro osušiti i namazati kremom. Postupak se ponavlja svaka 3-4 sata.

5-7 DANA: jednom dnevno obrisati obrve vlažnom maramicom kako bi se uklonio višak masnoće i boje, a nakon toga nanijeti kremu

Za koliko vremena je potrebna prva korekcija? 

Prva korekcija radi se nakon 3-4 tjedana i ona je uračunata u cijenu prvog tretmana.

Za koga je ovaj tretman idealan?

Idealni kandidati su klijenti koji imaju asimetrične obrve, obrve koje su presvijetle ili previše rijetke te one koje zbog prekomjernog čupanja više ne rastu. Naravno, dobrodošli su i svi oni kojima se ne da svakodnevno popunjavati i iscrtavati obrve.

Koja je cijena tretmana?

  • Prvi dolazak – 2.112,00 kn
  • Korekcija (nakon 6 mj.) – 330,00 kn
  • Korekcija (nakon 12 mj.) – 1.100,00 kn

Prilikom gotovinskog plaćanja, odobravamo popust u iznosu od 10%. Vidimo se u Mysterionu!

 

 

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.