Svibanj: 5 najpopularnijih tretmana u Mysterionu

Svibanj: 5 najpopularnijih tretmana u Mysterionu

Fit, sporty and sexy young woman in swimsuit posing on a sofa

Pripreme za plažu su punom jeku

Ljetne temperature koje su nastupile iznenadile su baš svih pa tako i nas u Mysterionu. Telefon ne prestaje zvoniti, dnevni rasporedi se pune. Uvijek je tako kada vani zagrije pa si želimo priuštiti sve. Od “proljetnog” čišćenja lica, uklanjanja dlačica s lica, a pogotovo tijela, pedikura + manikura i jednom kad krenemo u tom smjeru, ne vidimo kraj.

Zato sam danas odabrala 5 tretmana koji su trenutno najtraženiji, a zajedno čine savršenu njegu i brigu za vas od glave do pete kada je u pitanju koža.

Med2Contour

Na prvo mjesto svakako trebam uvrstiti naš novi uređaj Med2Contour koji je revolucionaran u svojoj namjeni, a ona je uklanjanje masnih naslaga. Uređaj je potpuno sigurani i odobren od rigorozne svjetske agencije FDA i danas je jedini na svijetu koji može konkurirati liposukciji. Broj dolazaka kao i sam pristup određuje se individualno, a tretmanu se mogu podvrgnuti i vitke osobe koje muku muče s masnim stanicama. Med2Contour pegla tijelo do savršenstva i trenutno je “vruća” roba u našem salonu.

Fotoepilacija – dugotrajno uklanjanje dlačice s lica i tijela

Druga stvar (ili nekima prva) su vječita borba s dlačicama. Brijanje britvicom, depilacija voskom ili šećernom pastom, čupanje aparatićima za kućnu upotrebu su s jedne strane, a s druge strane je IPL uređaj koji dugotrajno otklanja dlačice s gotovo svih dijelova tijela. Da, da, pouzdani uređaj riješit će vas dlačica, a nakon obavljenih tretmana treba ga ponoviti tek s vremena na vrijeme. Rezultat je glatka koža bez dlačica i to SVAKI dan. Ne, nema malenih crnih točkica.

Pedikura + trajni lak

Skok u sandale gotovo je nemoguća misija bez svježe pedikure. Cijelu zimu smo gazili u čizmama i ako nismo bili redovito na pedikuri, sada je krajnje vrijeme za nju. Klasična pedikura sastoji se od odstranjivanja tvrde kože sa stopala i uređivanja noktiju, a kao šlag na kraju preporučujem i parafinsku kupku za njegu. Ona nije obavezna, ali je jako ugodna i hranjiva za kožu stopala. Lakiranje je obavezan dio svake pedikure, a naše klijentice se najčešće odlučuju za trajni lak koji je postojan i do 4 tjedna.

Ugradnja ekstenzija trepavica

Usluga koje ja popularna kroz cijelu godinu, pred ljeto postaje još malo više. S umjetnim trepavicama, make up look bez maskare potpuno ima smisla, a i pogled je izražajniji. Vijek trajanja je onoliki koliki je “životni ciklus” naših prirodnih trepavica ili 30 do 60 dana. Naravno, to je individualno, a samim time i potreba za nadopunom.

Tretman čišćenja lica

“Proljetno” čišćenje podrazumijeva čišćenje ormara, pranje limenog ljubimca, generalku životnog prostora, ali i čišćenje kože. Zima je bila duga, a čišćenje lica potrebno je napraviti nekoliko puta godišnje i sada je krajnje vrijeme za to prije nego se izložite suncu. Tretman radimo s Thalgo kozmetikom koja je već 50 godina poznata kao lider u profesionalnoj liniji koja se bazira na  ljekovitim sastojcima iz mora.  Preporučujem ga za sve tipove kože.

Dočekajte ljeto spremne i njegovane, a Mysterion tim stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne dileme.

Autor: Monika Antunović Kundih
Vlasnica salona i veliki stručnjak u mnogim područjima u svijetu ljepote. Snažna ambicija i ljubav prema poslu ne daju joj mira pa se kontinuirano educira kako bi svojim klijentima pružila nove usluge. Njezin moto su njezine zadovoljne klijentice s kojima ima profesionalan, ali i prijateljski odnos, a kad nije u salonu posvećena je brojnim aktivnostima kao što su ples na šipci i čitanje dobre knjige. Ipak, najveća radost su joj ljudi oko nje.